Hvilken type hansker er egnet for bilvask?

Bilvask er ikke vanskelig, men du kan gjøre jobben mye enklere ved å kjøpe rengjøringshansker av høy kvalitet.Tilsett litt såpe, en bøtte eller to og litt vann, og du kan få en skinnende, ren bil.Sjekk ut vårt utvalg av produkter for å finne de beste bilvaskhanskene på markedet.

3
Chenille mikrofiberrensehansker er et populært valg blant bilentusiaster.Bilvaskhansker i mikrofiber har mange ranker, som kan gjøre deg grundig ren.De beste vaskehanskene i mikrofiber vil ha mikrofiber med høy tetthet, slik at de kan absorbere mer vann.Rengjøringshansker av lavere kvalitet fungerer kanskje ikke bra, eller enda verre, de kan skade lakken på kjøretøyet.
 7.1

Ullvaskehansker er vanligvis veldig myke og lange fibre er veldig myke.Det er usannsynlig at de riper opp eller skader kjøretøyets lakkering.De er svært effektive for å fjerne oppsamlet smuss.Bilvaskhansker av lammeull er et godt valg, men de er kanskje ikke like slitesterke som mikrofiber.Over tid kan det hende de må skiftes ut og det er vanskelig å holde rent.
Syntetiske vaskehansker er like luftige som ullhansker, men de varer lenger og er mer slitesterke.De er ikke så absorberende som superfine fibre.Rengjøringsytelsen deres er også litt dårligere.Imidlertid er nedbrytningshastigheten deres ikke like rask som ullhansker.Syntetiske hansker kommer i mange former, størrelser og materialer.
w7

Når du velger en bilvasksvamp, vær oppmerksom på lengden på fiberen.Ullhansker har vanligvis lengre fibre, noe som gjør dem svært effektive til å absorbere støv og skitt og ta dem bort fra overflaten.Andre typer hansker har vanligvis kortere fibre, som ikke kan fjerne støv helt.
Det er 80% polyesterfiber og 20% ​​polyamidfiber.Den kan vaskes i maskin, kan brukes på biler, lastebiler, motorsykler, skip, bobiler og til og med hjemme.


Innleggstid: 20. februar 2021