Hvordan bedømme kvaliteten på håndklær

Først, utseendeobservasjon: håndklesyingen er fin, falden er pen, bredden er konsistent, horisontal og vertikal, ikke skrå og ikke vridd, stramheten er konsistent, hårhøyden er pen, fløyelsringen er oppreist;Håndkle i øyehøyde, fløyelsring lys og ren, sjeldne lo utvendig rensing er bra.Farge ren lyse, uten dybden av ujevne fenomenet hadde bedre.

 

For det andre, håndberøring: godt bomullshåndkle føles luftig, mykt og ingen jevn følelse.Hold inn neven myk og elastisk, slå ingen lo av.

 

For det tredje, lukt: Gode håndklær lukter ikke.Hvis det er en stearinlyslukt eller ammoniakklukt, indikerer det for mye mykner;Hvis det er sur smak, kan PH-verdien overstige standarden;Hvis det er en skarp smak, betyr det at bruk av et fikseringsmiddel som inneholder formaldehyd, fri formaldehydutfelling.

 

For det fjerde, måling av hygroskopisitet: hengende håndkle, hånddyppet i vann til håndkleet, vannet ruller ikke av, noe som indikerer rask absorpsjon og diffusjon, god hygroskopisitet;Hvis det er dråper vann, er det foreslått at håndkleet i mykner overdose eller raffinering utilstrekkelig.

 

Femte, fargeekthet: de første 80 ℃ eller så varmt vann i bassenget, og deretter inn i håndkleet opp og ned tidevann vask.Vannet i kummen er heller ikke misfarget;Hvis det er fallende farge, indikerer det at kvaliteten på utskrift og farging er dårlig og skadelig for menneskers helse.

Derfor anbefaler vi at du prøver å kjøpe håndklær i store kjøpesentre, supermarkeder eller butikker, og velger produkter fra vanlige produsenter.Det kvalifiserte håndkleproduktet har standardmerket, angir produsenten, opprinnelsesstedet, telefonnummeret, varemerket, utførelsesstandarden, vaskemetoden og så videre, og prisen er rimelig, pengene er verdt.


Innleggstid: 25. august 2022