Kantløst mikrofiber håndkle for bildetaljer spesialisert for polering og voksing

BESKRIVELSE

Disse kantløse mikrofiberhåndklærne kan takle enhver bilrengjøringsoppgave.I tillegg har disse mikrofibervaskehåndklærne en middels vekt og middels haug.De ultralydskårne Zero Edge mikrofiberhåndklærne er myke å ta på og vil ikke ripe.Disse detaljhåndklærne i mikrofiber fungerer like godt på interiør, eksteriør, hjul, trim og maling.Vi fører også en ultrafin mikrofiberklut av høy kvalitet i en lignende kantløs stil.

PRODUKTFUNKSJONER

Størrelse: 16 tommer x 16 tommer.

Stoffvekt: 320 gram per kvadratmeter (GSM)

Håndklevekt: 51,2 gram (ca.)

Stoffblanding: 80 % polyester - 20 % polyamid og 100 % delt mikrofiber

Edge: Ultra Sonic Cut (Zero Edge)

Opprinnelsesland: Laget i Kina

Etikett: Klistremerke

PLEIE INSTRASJON

Å vaske mikrofiberhåndklær er ganske enkelt, det er bare noen få ting du bør huske for å holde produktene dine effektive og langvarige.Du kan vaske og tørke mikrofiberproduktene dine i husholdningsvask og tørketrommel, med varmt vann og lav varme.

Vaskeanvisninger for mikrofiberhåndkle for å holde mikrofiberen "som ny":

Ikke bruk blekemiddel

Ikke bruk tøymykner

Ikke vask med andre bomullsprodukter.

Mikrofiberprodukter liker ikke blekemiddel.Vasking av mikrofiberhåndklær med blekemiddel bryter ned mikrofilamentene av polyester og polyamid, noe som gjør dem mindre effektive.

Tøymyknere gir et lag med "mykhet" på klærne dine, noe som er fint for klær du bruker, men dette belegget tetter til mikrofibrene, og gjør dem mindre effektive.

Det er ikke det at mikrofiberprodukter ikke liker bomullsprodukter eller andre stoffer, det er at når du rengjør mikrofiberklut med bomullsproduktene dine, vil mikrofiberen gripe og holde fast i loet som bomullen produserer.Så hvis du ikke vil at mikrofiberhåndklærne dine skal lo, bør du ikke vaske dem med bomullsprodukter.Følg disse mikrofibervaskeinstruksjonene for å holde håndklær og svamper i perfekt stand.

Noen brukere av mikrofiber, bilindustri, vaktmesterskap, trenger en mer effektiv måte å rengjøre mikrofiberkluter for å fjerne skitt, skitt, oljer osv. fra mikrofiberhåndklærne, og husholdningsvaskemidler gjør ikke jobben.Mange brukere liker å holde mikrofiber i perfekt stand.For høykvalitets mikrofiberhåndklepleie finnes det originale Micro Restore Microfiber Detergent.

 

蓝色绿色

Innleggstid: 17. mai 2022