Fordeler og ulemper med mikrofiberhåndklær

19.1主图

Valget av håndklemateriale er veldig viktig, det superfine fiberhåndkleet slipper ikke hår, avfarger ikke, har det super gode hudvennlige kjønnet, er derfor ettertraktet av forbrukeren på markedet, så til syvende og sist er det superfine fiberhåndkle bra?Hva er fordelene og ulempene med mikrofiberhåndkle?La oss bli kjent med det.

Fordeler: Etter å ha blitt sandvasket, slipt ned og annen avansert etterbehandling, vil overflaten på det ultrafine fiberstoffet danne et lag med utseende som ligner ferskenpels, og det er veldig klumpete, mykt og glatt. Det ultrafine fiberhåndkleet har egenskapene med høy vannabsorpsjon, sterk vaskeevne, ikke-depilering, lang levetid, lett å rengjøre og ikke lett å falme.

 

1326-logo

Ulemper: For det første er produksjonsprosessen av mikrofiberhåndkle kompleks, så kostnadene er høyere, det normale mikrofiberhåndkleet er flere ganger av ren bomull; For det andre kan mikrofiberhåndklær ikke steriliseres ved høy temperatur.Temperaturen kan ikke overstige 65 grader.Selvfølgelig kan mikrofiberhåndklær ikke strykes med et strykejern. Til slutt, på grunn av den sterke absorpsjonen, kan det ikke blandes med andre gjenstander, ellers vil det bli flekket med mye hår og skitne ting.


Innleggstid: 26. april 2021